Više od 40 godina Vaš partner u grijanju.

Tvrtka Babić osnovana je kao poduzeće 1989 godine iz obrta nastalog 1971 godine a koji se isključivo bavio servisom termo-opreme. Poduzeće se danas u vlastitom poslovnom prostoru bavi prodajom opreme i postrojenja (solarnih sistema, toplinskih crpki, plinskih kotlova i bojlera, uljnih i plinskih plamenika, pumpi, kotlovske opreme, cijevnih sistema, ventila i regulacijske opreme) renomiranih Europskih proizvođača; Viessmann, Weishaupt, Bosch, Buderus, Wilo, Danfoss, Rehau, TeCe, Termostroj .

Nudimo najpovoljnije cijene i najbolje komercijalne uvjete.

Svojim dugogodišnjim radom tvrtka Babić postala je najveći distributer opreme Viessmann u Hrvatskoj za sezonu 2001/2002 o čemu svjedoči i priznanje tvrtke Viessmann dobiveno 18. rujna 2002. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Tvrtka Babić pored prodaje opreme bavi se servisom i održavanjem opreme i postrojenja te je ovlašteni servis za firme Weishaupt, Viessmann, Bosch i Buderus.

Tvrtka je ovlaštena za servisiranje i održavanje kotlova i pripadajuće opreme i to ugovorno za određeni vremenski period ili po pozivu investitora (servis preko 1000 kotlovnica širom Dalmacije i Like).

Trenutno tvrtka zapošljava 6 stalnih djelatnika a surađuje i kooperira s više tvrtki širom Hrvatske. 

Tvrtka Babić u mogućnosti je odgovoriti na sve Vaše zahtjeve u smislu nabave, montaže i servisa opreme prema Vašem zahtjevu. Obratite nam se mi ćemo riješiti sve Vaše potrebe za toplinom čime ćemo osigurati vrhunsku udobnost prostora u kojem radite i boravite.

Razvoj naše tvrtke nalaže nam da izgradnjom novog poslovnog prostora zadovoljimo sve veće zahtjeve naših partnera i svih naših investitora.

Kontakti

 Zrinsko Frankopanska 2E , 
 23000 Zadar

+385-23-313131

+385-91-3147670

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.babic.hr